За Gega new

ГЕГА НЮ ООД е музикална компания, създадена през декември 1992 г.
ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ
• записи, издаване и разпространение на CD, DVD у нас и в чужбина
• записи и копродукции с чуждестранни компании

КАТАЛОГ

ГЕГА НЮ се стреми да съхрани българската музикална култура и творчество. Каталогът включва : автентична и обработена фолклорна музика от различни региони на България, симфонична, камерна, оперна, литургична, хорова музика, творби на български композитори и компактдискове с детски песнички. Част от изданията са обединени в поредици, чрез които не само се популяризират музикални произведения и изпълнители, но и в дългосрочна перспектива остават като интелектуално наследство за следващите поколения.
За да реализира творческите си планове, ГЕГА НЮ привлича като сътрудници изтъкнати български музиковеди, технически екипи, художници, фотографи, които със своя висок професионализъм спомагат за утвърждаването на богатия и разнообразен каталог, залагащ на трайните и стойностни музикални постижения.

Изпълнители

ГЕГА НЮ представя върховите постижения на българското изпълнителско изкуство. Много от утвърдените ни инструменталисти и певци имат рецитални издания.
ГЕГА НЮ прави записи и на млади талантливи музиканти. За тях това е една възможност да бъдат представени на българската и световна музикална общественост, а ГЕГА НЮ – да подпомогне тяхната световна кариера. Партньори са известни изпълнители, състави , диригенти и композитори от различни страни.

Гега ню ООД

Изданията на ГЕГА НЮ се разпространяват чрез www.geganew.com и www.geganewonlineshop.com

Последвайте ни

Албум: Зорница Иларионова · Le Cadeau

Зорница Иларионова, цигулка Мария-Елена Средева, пиано